keskiviikko 30. lokakuuta 2013

MÄAJ-koe Hailuoto 30.11.2013

Hailuodon MÄAJ-kerhomestaruuskokeeseen ilmoittautuminen on alkanut!

Ylituomari: ULLA KAMILA
Ilmoittautuminen: 30.10.-20.11.2013
Osanottomaksu: 50,00€ maksu koepaikalla
Ilm.os. Pekka Hautamäki, Pankoolintie 51 68230 Lohtaja
puh. 0400367017
hautamaki.pekka@gmail.com


Laita ilmoittautumisesi mukana myös tieto palkintotuomaristasi. 
Perjantaina 22.11 käymme ilmoittautumiset läpi, ja suoritamme tarvittaessa karsinnan karsintasäännön perusteella. Kokeessa on 12 koepaikkaa, ja mahdollinen karsinta tapahtuu parhaan saavutetun tuloksen mukaan, joko kuluvalta tai kahdelta edelliseltä koekaudelta. Etusijalla kerhon jäsenet.
Mikäli koirasi on startannut tänä vuonna kokeessa, mutta tulos ei näy vielä KoiraNetissä, voit laittaa kopion parhaasta koirakohtaisesta pöytäkirjasta ilmoittautumisesi mukaan. 
Mikäli koirasi ei ole startannut vielä MÄAJ-kokeessa, voit silti laittaa ilmoittautumisen tulemaan, sillä mitään tulosvaatimusta ei ole osallistumisoikeudelle - ainoastaan koirat karsitaan tulosten perusteella jos ilmoittautumisia tulee enemmän kuin mitä on koepaikkoja.

Keskuspaikalla ei ole tänä vuonna majoitusmahdollisuutta, mutta edullista majoitusta voi varata esimerkiksi maatilamajoitus Heikkisestä, http://www.maatilamajoitusheikkinen.fi/

Koepäivänä, lauantaina 30.11 aamulla on tarjolla aamupala ja maastosta saapuessasi majalla odottaa maittava lounas. Nämä sisältyvät koemaksuun.
Aamulla koepaikalle tulijoiden tulee saapua Oulunsalosta kello 6:30 lähtevällä tilauslautalla. Lautta on tilattu, joten riittää että olette lauttarannassa ajoissa.

Sunnuntaina 1.12 pidetään virallinen ajoharjoittelu/jahtipäivä Hailuodossa, joka toteutetaan omatoimisesti. 

Tähän tilaisuuteen tarvitset Hailuodon metsästysseuralta jänisluvan, jonka voi käydä ostamassa esimerkiksi K-Market Hailuodosta jo lauantaina. Lauantaina kyseinen kauppa on auki kello 20.00 saakka, joten lupaostoksille ehtii hyvin kokeen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi julkaistaan tarkastuksen jälkeen. Terveisin: PSMKK-info, ylläpito