PSMKK:n ilmoitukset

Tältä sivulta löytyvät kerhon ja SML:n perustiedotteet ja ilmoituksetPSMKK:N JÄSENTEN POSTITUSLISTA


Jos haluat saada ajankohtaiset tiedotteet suoraan sähköpostiisi, lähetä viesti Piia Porhanille osoitteeseen: piia.porthan@kiiminki.


VERI-POSTITUSLISTA


Jos haluat koulutusmateriaalia ja/tai vesiriistaharjoitteluun ja kokeisiin liittyvät ilmoitukset suoraan omaan sähköpostiisi, lähetä viesti Katja Huurinaiselle: katja.psmkk@gmail.com


POHJOISSUOMALAISTEN KASVATTAJIEN POSTITUSLISTA


Pohjois-Suomen mäyräkoirakasvattajien yhteystiedot on koottu kerhon ja SML:n sivuilta yhdelle postituslistalle ja kasvattaja saa tulevaisuudessa ajankohtaiset viestit ja ilmoitukset kerhon tapahtumista kuten esim. jalostustarkastuksista ja terveystarkastuksista suoraan sähköpostiin ja edelleen lähetettäviksi kasvattien omistajille.

Jos et halua näitä viestejä tai toivot, että ne lähetetään johonkin toiseen osoitteeseen, niin laita asiasta viestiä: psmkkinfo@gmail.com

HALUATKO BLOGITEKSTIT SUORAAN OMAAN SÄHKÖPOSTIISI?

Voit seurata tätä blogia tilaamalla uudet tekstit suoraan omaan sähköpostiisi. Vasemmasta sivupalkista löydät kentän, johon voit syöttää oman sähköpostiosoitteesi. Näin saat uudet tekstit postiisi päivitystä seuraavana päivänä.


ILMOITA TUUBISSA


Tuubi-lehti julkaisee mainoksia ja maksullisia ilmoituksia esimerkiksi myytävänä olevista pennuista ja jalostusuroksista


Hinnat jäsenille: koko sivu 20 euroa, 1/2 sivua 10 euroa
Hinnat yrityksille ja ei-jäsenille: koko sivu 50 euroa, 1/2 sivua 25 euroa


Mustavalkoiset ilmoitukset tai mainokset lähetetään valmiina osoitteeseen tuubilehti@gmail.com

JÄSENASIAT


Liittymis-, eroamis- ja muutosilmoitukset

Inka Nevalainen
Rantatie 52 as 2
01150 Söderkulla
050-5163210
jasenasiat@mayrakoiraliitto.fi

Osoitteenmuutokset, eroilmoitukset ja liittymisasiat pyydetään toimittamaan kirjallisesti, joko sähköpostilla tai kirjeitse tai käyttämällä SML:n sähköisiä lomakkeita.

HennaVäänänen
Kauppiaantie 47 D 22
90460 Oulunsalo

henna.vaananen@mail.suomi.net


Kun liityt Suomen Mäyräkoiraliitoon jäseneksi, liityt automaattisesti Pohjois-Suomen Mäyräkoirakerhon jäseneksi valitsemalla sen omaksi jäsenkerhoksesi.


Liittymislomake SML:n sivulla


_____________________________________________
Sivu päivitetty: 10.2013